قیمت سکه و ارز
۱۴۰۴/۰۷/۲۷ - ۰۸:۳۰
مشاور وزیر صمت خبر داد؛

آغاز آزمایشی تولید بدون کارخانه در کشور 

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت از آغاز آزمایشی طرح تولید بدون کارخانه در استان‌های تهران و قم خبر داد و افزود: این طرح در راستای تسهیل سرمایه گذاری برای تولید و افزایش تولید در کشور با رفع موانع، به صورت آزمایشی آغاز شده و از این پس یک واحد تولیدی-صنعتی می‌تواند با چندین پروانه بهره‌برداری متفاوت، به تولید کالا بپردازد.

آغاز آزمایشی تولید بدون کارخانه در کشور 

به گزارش سراج24 به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت، سید عباس حسینی در آیین قدردانی از واحد‌های صنعتی و معدنی برتر استان قم و گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در این استان، با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید، راهکار مؤثری برای مقابله با رکود و تورم است، افزود: دولت با جدیت از سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و صادرکنندگان حمایت می‌کند چرا که به‌طور مستقیم در رشد اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی تأثیرگذار است.

undefinedمدیرکل حوزه وزارتی صمت با اشاره به اینکه طرح تولید بدون کارخانه زمینه ساز آن می‌شود که فعالان صنعتی بتوانند با سهولت و سرعت بیشتری نسبت به افزایش ظرفیت تولید و توسعه خطوط جدید اقدام کنند، تصریح کرد: اجرای این سیاست علاوه بر تسهیل امور اداری، به رشد سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌های تولیدی و افزایش اشتغال نیز کمک شایانی خواهد کرد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••